Handelsbetingelser

Fortrydelsesret:

Så længe reparationen ikke er påbegyndt kan du fortryde. Fortryder du skal du give besked pr. mail og telefon. Forsendelse og ekspedition bliver stadig faktureret.Levering:

Send styringen med GLS eller Post Danmark (brug ikke Quickbrev eller de rødeskabe, det tager typisk 1-2 dage længere.)Ansvar:

AER har kun ansvar for selve boksen. Forsikringsselskabet Tryg erhvervsforsikrings ramme kan ikke overskrides.

Under forsendelse til os, ligger ansvart hos afsender indtil modtagelse. Vi sender med GLS, Post Nord eller UPS som pakke og deres dækning er din sikkerhed. (Alle forsendelser er indtil nu, forløbet uden problemer, på nær små forsinkelser)


Reklamation:

Der er to års reklamations ret på reparationer vi udfører.


Ved køb af "ny" brugt kodet styring er garantien afhængig af hvad vi kan få der hvor vi køber styringen. Normalt 3 til 6 mdr. Garantien består i at vi vælger at levere en anden "ny" brugt kodet styring eller betaler pengene retur.

Viser det sig at fejlen lå et andet sted end styringen er det meget begrænset hvad der kan betales retur. Det skyldes at porto og kodning er en stor del af prisen.


Returporto, mekaniker omkostninger, erstatning for manglende bil mm. dækkes ikke af os. Ved reklamation eller garanti er det kun styringen som dækkes.Personoplysninger:

Vi beholder informationen på fakturaen i op til 10år. I nogle tilfælde også noter mht. reparationen. Vil du gerne have slettet informationer så gør vi gerne det, så længe informationerne ikke skal bruges over for skat.


Ved modtagelse:

NB! Efter montage i bilen skal fejlkoderne i boksen måske slettes. I nogle tilfælde skal styringen også

re-sættes / genstartes. Dette kan gøres med normale tester og bilen skal ikke forbi f.eks. Opel.

Advanced Electronics Repair           CVR nr.: 34365660           Birkevej 4           9000 Aalborg